tiistai 19. toukokuuta 2009

voi herranjumala mitä paskaa

"Yhtään sellaista modernia kulttuuria ei ole identifioitu, jossa naiset haluaisivat seksiä enemmän kuin miehet." -> missä ja miten sen selvittäviä tutkimuksia tehdään?

"Poikien onkin vaikeampi toteuttaa yhdyntähalukkuuttaan seurustelun aikana. Tytöt kaikesta päätellen vastustavat heidän seksuaalisia aloitteitaan."
-> muita johtopäätöksiä ei tästä mielivaltaisesta väittämästä toki voida vetää.

"Jotkut naiset pitävät yhdynnästä sinänsä" -> jotkut satunnaiset yksilöt vaan?

"Prostituution poistaminen naisten palkkoja nostamalla ei onnitu kuin ehkä osittain. Kun palkkoja nostetaan, naiset valitsevat työn prostituution sijaan, mutta samalla kysyntä seksipalveluja kohtaan kasvaa, mikä näkyy prostituutiopalvelujen hinnan nousuna, mikä taas antaa työssäkäyvälle naiselle motivaation ryhtyä prostituoiduksi." -> mikä nainen (tai mies sen puoleen) koskaan missään toimisi näin, jos palkat tosiaan olisivat riittävän suuret elämiseen?

"Prostituutio on vähän taitoa vaativaa, työvoimavaltaista, naisten tekemää ja hyvin palkattua. Prostituutiossa onkin eräs epätavallinen piirre: miten naisvaltainen ja vähän taitoa vaativa ala voi olla hyvin palkattua? Tulotaso huonoimminkin palkatussa katuprostituution muodossa voi olla moninkertainen verrattuna yhtä vaativiin muihin ammatteihin." ->?!?!?!!!

"Polyandriaa ei kuitenkaan esiinny alemmissa sosiaalisissa luokissa, jos naiset saavat suuremman hyödyn prostituoituna olemisesta kuin usean köyhän miehen kanssa avioitumisesta." -> tai sitten useamman hengen avioliitot on (miesten säätämien) lakien kieltämiä?

"Jos seksiä harrastettaisiin vain huvin vuoksi, siihen ei liittyisi mitään velvoitteita kummallekaan osapuolelle." -> puhummekohan nyt ollenkaan samasta asiasta, ehkä tarkoitat "seksillä" perhokalastusta tms.?

"Prostituution olemassaolo onkin vahva todiste sen ajatuksen puolesta, että seksi on naisten hallitsema resurssi. Suurin osa prostituoiduista on naisia ja lähes kaikki asiakkaat ovat miehiä. -- Käytännössä, tuskin kellään miehellä on mahdollisuutta rahoitaa huumeriippuvuuttaan tai maksaa pelivelkojaan myymällä naisille seksiä." -> kirjoittaja ei voi olla tosissaan?

"Prostituutio ja pornografia riistävät miehiä taloudellisesti." -> niimpä, voi teitä raukkoja, ottakaa toki puolet kahdeksastakymmenestä sentistäni!

____________________________________________
Kaikki lainaukset tästä: https://jyx.jyu.fi/dspace/handle/123456789/11575

Ei kommentteja: